KAUNEUDENHOITO

PALVELUT

Kasvohoidot räätälöidään aina asiakkaan kasvojen kunnon, tarpeiden ja ihotyypin mukaan. Tutustun aina asiakkaan kasvojen kotihoitoon suosittelen mahdollisen jatkohoidon ja kotihoitotuotteet sekä annan henkilökohtaista ohjausta, jotta asiakan voisi parhaalla mahdollisella tavalla hoitaa kasvojensa ihoa kotonakin. Tällä menettelyllä päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Hoitolassamme on rauhallinen tunnelma asiakas peitellään puhtaisiin pyyhkeisiin ja hoitohuoneessa soi rentouttava musiikki hoidon aikana, joten voit huoletta ottaa lepohetken kiireen keskellä. Kasvohoidon päätteeksi voit nauttia kupposen teetä ja heräillä rauhassa.

Kaikki kasvohoidot tehdään Kotimaiselle luonnonkosmetiikalla Ekopharman tuotteilla. Hoitolassamme on myös myynnissä kaikki ekopharman kotihoitotuotteet joita voit ostaa itsellesi kotikäyttöön suosituksien mukaan.

Lumon hemmottelukasvohoito 85€, kesto noin 2h.

Hemmotelukasvo hoito tehdään asiakkaan ihontyypin mukaisilla tuotteilla.

Hoito sisältää: Kulmien siistimisen, kuorinnan, höyrytyksen, kasvohieronnan ja naamion.

Kiinteytävä kasvohoito aikuiselle iholle 75€, kesto noin 1,5h.

Kosteuttava kasvohoito tehdään asiakkaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla.

Hoito sisältää: Kulmien siistimisen, kuorinnan, höyrytyksen, lyhyen kasvohieronnan ja naamion.

Kosteuttava kasvohoito 75€, kesto noin 1,5h.

Kosteuttava kasvohoito tehdään asiakkaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla.

Hoito sisältää: Kulmien siistimisen, kuorinnan, höyrytyksen, lyhyen kasvohieronnan ja naamion.

Puhdistava kasvohoito 75€, kesto noin 1,5h.

Puhdistava kasvohoito tehdään asiakkaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla.

Hoito sisältää: Kulmien siistimisen, kuorinnan, höyrytyksen, Ihon puhdistuksen timantilla tai komedoraudalla mekaanisesti ja naamion.

Rauhoittava kasvohoito 65€, kesto noin 1h.

Rauhoittava kasvohoito tehdään asiakkaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla.

Hoito sisältää: Kulmien siistimisen, kuorinnan ja naamion.

Lumon Timantti 35€, kesto noin 30 min.

Puhdistava osakasvohoito jossa tehdään pelkkä kasvojen ihon puhdistus timantilla, tätä hoitoa voi ottaa myös sarjana kun ihosi kärsii epäpuhtauksista tai aknearvista.

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla  kuoritaan iholta kuollutta pintasolukkoa.

Hoito kirkastaa ihoa, tekee siitä sileämmän näköisen, kuorii sarveissolukkoa ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon.

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%. 

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

Hellävarainen ja hajusteeton mustikka-hoitolinja on suunniteltu hoitamaan herkkää ihoa. Antioksidanttinen mustikkauute suojaa ihoa ympäristön rasitukselta ja hoitolinjan hyvin siedetyt ihon kosteuttajat, kuten hyaluronihappo, sitovat ihoon kosteutta ja lisäävät ihon kimmoisuutta. Innovatiivinen lakritsijuuriuute kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta tehokkaasti.  Mustikan siemenöljy sisältää iholle välttämättömiä omega-rasvahappoja sekä ihoa ympäristöltä suojaavia antioksidantteja. Yhdessä E-vitamiinin, jojobaöljyn ja skvalaanin kanssa ne ravitsevat ja hoitavat ihoa vahvistaen ihon luonnollista lipidisuojaa. Prebiootit vahvistavat ihon mikrobiomia lisäten siten ihon luonnollista suojaa.

Hajusteettomat Mustikka-hoitotuotteet suojaavat ja hoitavat herkkää ihoa tuoden ihoon sen kaipaamaa kosteutta sekä vahvistavat ihon luonnollisia suojamekanismeja.

Herukka-hoitolinja on kehitetty herkälle iholle ja sopii myös atooppisen ja couperosaihon hoitoon. Mustaherukansiemenöljyn ainutlaatuinen rasvahappokoostumus ja runsas E-vitamiinipitoisuus rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Mustaherukan marja- ja lehtiuute sisältävät runsaasti ihoa vahvistavaa ja ihon sävyä tasoittavaa C-vitamiinia. C-vitamiini edistää ihon kollageenia ja yhdessä keramidien kanssa ne lisäävät ihon luonnollista suojaa ja vahvistavat sen rakennetta vähentäen siten herkän ihon reaktiivisuutta. Linjan sisältämät kasviperäiset peptidit ovat ihoa vahvistavia, suojaavia ja kosteuttavia. Prebiootit tukevat ihon luontaisten hyödyllisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja ehkäisevät tulehdusten syntyä.

Herukka-hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa edistäen sen hyvinvointia ja tasoittaa ihon väriä. Herukka-tuotteet rauhoittavat ihoa ja vähentävät sen punoitusta, vahvistavat ja suojavat ihoa sekä asoittavat ihon sävyä. Runsaan C-vitamiinipitoisuutensa takia Herukka kirkastaa ja heleyttää väsynyttä ja stressantunutta ihoa lisäten ihon elinvoimaisuutta.

“Hehkuva herukka hoitaa herkkää ihoa.”

Antioksidanttinen Tyrni-hoitolinja kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun sekä suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tyrni sisältää paljon karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini on tärkeä ainesosa nuorekkaan ihon ylläpidossa. Tyrni-hoitolinjan anti-age -peptidit tehostavat kollageenin muodostusta, ne lisäävät ihon kiinteyttä ja silottavat juonteita. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää ihon täyteläisyyttä. C-vitamiini parantaa ihon kollageenisynteesiä ja tehostaa hoitolinjan antioksidanttisia vaikutuksia. Prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen vaikutuksia.

Kosteuttava Vadelma-hoitolinja heleyttää ja pehmentää ihoa. Vadelma sisältää kosteuttavia aineisosia, sen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet hoitavat ja suojaavat ihoa. Antioksidanttinen vadelman siemenöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta. Vadelma-hoitolinjan keramidit ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä, jotka iholle lisättynä vahvistavat ihon omaa kykyä estää kosteuden haihtumista. Ksylitoli sitoo kosteutta itseensä ja estää sen haihtumista iholta sekä aktivoi ihon oman hyaluronihapon toimintaa. Lapista poimittu tupasvilla on kotimainen tehokosteuttava raaka-aine, joka suojaa ja hoitaa ihoa.

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää sen tulehdusta. Karpalon antimikrobiset ainesosat puhdistavat ihoa ja tasapainottavat talintuotantoa. Karpalo sisältää puhdistavia antioksidantteja, jotka ehkäisevät mikrobien kasvua. Karpalon siemenöljy on erittäin antioksidanttinen öljy, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Karpalo-hoitolinja sisältää ihon talintuotantoa sekä pH:ta tasapainottavia ainesosia. Piparminttuöljy raikastaa ja puhdistaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Karpalo-hoitolinjaan kuuluvat myös herkälle iholle ja ruusufinnille kehitetyt erikoishoitotuotteet.

Call Now Button